Over

Elin en Damash zijn drakenjagers die in een storm een legendarische zilveren draak weten te doden. Dat betekent rijkdom en lof van hun meesters. Helaas gaat het heel erg fout en belanden ze in een voor hen onbekende wereld waar het gevaar overal loert. Diverse groeperingen beweren dat deze ‘gevallen jagers’ de uitverkorenen zijn waarop al zo lang gewacht wordt. Maar drakenjaagster Elin wil alleen maar terugkeren naar haar eigen wereld. Maar hoe doe je dat als je niet eens weet hoe je hier bent terecht gekomen?

alex fotoBrad Winning is het pseudoniem van Alex de Jong, na Terry Goodkind en Robin Hobb de eerste Nederlandse winnaar van de Elf Fantasy Award (voor zijn in eigen beheer uitgegeven debuut De Raad van Zeven). In 2006 won hij met een kort verhaal over de barbaar Sirkhan de Unleash Award voor het beste korte verhaal.

Hij gaf van 2005 tot en met 2012 het magazine Pure Fantasy uit en publiceerde daarnaast, via zijn uitgeverij Books of Fantasy tientallen boeken van andere getalenteerde schrijvers.

Brad heeft inmiddels acht boeken op zijn naam staan. Een bibliografie met coverfoto’s volgt nog. Nu geen tijd… 😉

Advertenties